Mistä kyse?

Koulutus

Tutkintokoulutusta

Service Innovation Laboratory on piloitoitu osana restonomin ylemmän AMK:n opintoja HAAGA-HELIAn Palveluliiketoiminnan koulutusohjelmassa, joka on palvelutoimialalle, erityisesti hotelli-, ravintola- ja matkailualaan, keskittyvä työelämälähtöinen koulutusohjelma. Ohjelma syventää laaja-alaisesti opiskelijan ammattiosaamista ja kehittää myös opiskelijan taustayrityksen tai -organisaation toimintaa.

Ylempi AMK-tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto ja antaa sen mukaisesti pätevyyden myös julkisiin virkoihin ja tehtäviin.

Lisätietoa: www.restonomiylempiamk.fi/haaga-helia

Räätälöityjä valmennuksia ja konsultointia

Tutkintokoulutuksen lisäksi HAAGA-HELIA tarjoaa myös räätälöityjä, yrityskohtaisia valmennuksia sekä konsultointia ja liiketoiminnan kehittämistä osana Valmennus ja konsultointipalveluitaan.

Suosituimmat koulutustuotteemme ovat myynnin ja palvelun koulutus, revenue management valmennukset sekä esiintymistaitojen workshopit. HAAGA-HELIAsta löytyy osaamista myös esimerkiksi elämysten johtamiseen, palvelumuotoiluun, trendeihin ja innovaatioihin. Koulutusten pituus vaihtelee tunnin herättelevästä luennosta useamman päivän mittaisiin valmennuksiin.

Lisätietoa: http://valmennus.haaga-helia.fi/1005

Ota yhteyttä, niin keskustellaan teidän kehittämistarpeistanne!

Elisa Aunola
Projektipäällikkö
HAAGA-HELIA amk
Hotelli-, ravintola- ja matkailualan koulutusyksikkö, Haaga
puh. 040 488 7186
email. elisa.aunola@haaga-helia.fi