Mistä kyse?

Blogin takana

SILAB-blogia ylläpidän ja päivitän minä, Haaga-Helian myyntipäällikkö Elisa Aunola.

Elisa Aunola projektipäällikkö HAAGA-HELIA

Elisa Aunola myyntipäällikkö HAAGA-HELIA

Työni puolesta minulla on ilo ja kunnia seurata Haaga-Heliassa hotelli-, ravintola- ja matkailualan asiantuntijoiden työtä ja sen myötä alan kehittämistä ja ajankohtaisia asioita. Osallistuessani alan seminaareihin tai niitä järjestäessäni pidän blogin lukijat kartalla siitä, mistä nyt puhutaan.

Jaan blogissa myös Haaga-Heliassa tehtävien tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeiden kuulumisia ja tuloksia. Toisinaan haastattelen eri asiantuntijoita Haagan kampuksella ja vedän ajatuksia yhteen Silab-blogiin tai asiantuntija saa kirjoittaa asiastaan itse.

Saatan myös pohtia yleisellä tasolla hotelli- ravintola- ja matkailualan yritysten osaamis- ja kehittymistarpeita, sillä toimin alan suurimman opinahjon palveluksessa.

Omat mielenkiinnon kohteeni liittyvät erityisesti viestintään, markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan sekä palveluliiketoiminnan kehittämiseen.

Toimiessani hospitality-alan kehittämisen ja kehittymisen risteyskohdassa, tiedän usein, mistä tai keneltä eri asioista kannattaa kysyä lisää. Tai jos en tiedä, niin lupaan ottaa selvää!

Ota siis rohkeasti yhteyttä! Myös vierailevat kirjoitukset ovat tervetulleita blogiin!

View Elisa Aunola's LinkedIn profile View Elisa Aunola’s profile

Elisa Aunola
Myyntipäällikkö
Haaga-Helia for Business
Elämys- ja hyvinvointitalouden yksikkö, Haaga

puh. 040 488 7186
email. elisa.aunola@haaga-helia.fi

www.haaga-helia.fi
ruokajamatkailu.wordpress.com
www.silab.fi