POIMINTOJA

Apurahaa tarjolla

Henrik Bitten testamenttirahaston, Aulis Mäkisen opintorahaston ja Hotelli- ja ravintolaneuvoston rahaston (SKR) apurahojen hakuaika on lokakuussa.

Henrik Bitten stipendirahasto

Henrik Bitten stipendirahasto myöntää vuosittain apurahoja alan tutkimustoimintaan ja selvitysten tekemiseen, oppimateriaalin laatimiseen alalle sekä jatko-opintoihin kotimaassa ja ulkomailla. Apurahan saajan edellytetään raportoivan apurahan käytöstä Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:lle.

Apurahoja voivat hakea myös MaRan jäsenyritysten palveluksessa olevat henkilöt jatko- ja täydennyskoulutukseen. Näissä hakemuksissa tulee olla yrittäjän tai toimipisteen esimiehen suositus.

Hakemus toimitetaan lokakuun kuluessa osoitteella Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry, Henrik Bitten rahasto, PL 195, 00151 Helsinki

Kunniakrouvari Aulis Mäkisen opintorahasto

Opintorahasto jakaa apurahoja hotelli- ja ravintola-alan jatko- ja täydennyskoulutukseen ulkomaisissa oppilaitoksissa sekä kansainvälistymistä edistäviin opintoihin kotimaisissa oppilaitoksissa.

Apurahan saaja voi olla joko toisen asteen ammatillista tutkintoa, ammattikorkeakoulututkintoa, ylempää ammattikorkeakoulututkintoa tai yliopistotutkintoa opiskeleva tai tällaisen tutkinnon suorittanut henkilö.

Kansainvälistymistä edistäviin opintoihin apurahaa voi hakea myös työryhmä.

Hakemus toimitetaan lokakuun kuluessa osoitteella Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry, Kunniakrouvari Aulis Mäkisen opintorahasto, PL 195 , 00151 Helsinki.

Näin teet hakemuksen
 
Henrik Bitten stipendirahaston ja kunniakrouvari Aulis Mäkisen opintorahaston apurahaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, josta tulee selvitä ainakin seuraavat tiedot:
• hakijan nimi, henkilötunnus ja täydelliset yhteystiedot
• hakijan pankkiyhteys
• jos hakija on työryhmä, työryhmän yhteyshenkilön täydelliset yhteystiedot ja kaikkien jäsenten henkilötunnukset ja pankkiyhteydet
• selvitys apurahan käyttötarkoituksesta
• selvitys apurahan käyttösuunnitelmasta.

Hakemukseen voi liittää lausuntoja tai suosituksia. Hakemuksia ei palauteta.
Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Allekirjoitettu hakemus postitetaan ja siinä tulee olla viimeistään lokakuun viimeisen päivän postileima.

Hakemusta voi täydentää myös sähköpostitse: hannu.hakala(at)mara.fi

Suomen Kulttuurirahasto

Hotelli- ja ravintolaneuvosto ry perusti vuonna 1979 Suomen Kulttuurirahaston yhteyteen oman nimikkorahaston. Rahasto jakaa stipendejä hotelli- ja ravintola-alan tutkimustoimintaan ja perusopintojen jälkeisiin jatko-opintoihin kotimaassa ja ulkomailla.

Hotelli- ja ravintolaneuvoston rahaston apurahojen hakuaika on vuosittain lokakuu. Hakeminen tapahtuu Suomen Kulttuurirahaston internetsivujen kautta.
Kaikista apurahoista antaa MaRassa lisätietoja asiantuntija Hannu Hakala,
puh. (09) 6220 2029 tai 050 60 673 tai hannu.hakala(at)mara.fi.

Hannu Hakala
asiantuntija
Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry
Merimiehenkatu 29, 00150 Helsinki
puh. (09) 6220 2029, gsm 050 60 673
fax (09) 6220 2090
www.mara.fi
 
Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry on matkailu- ja ravintola-alan elinkeino- ja työmarkkinajärjestö. MaRa edustaa hotelleja, kylpylöitä ja kuntoutumiskeskuksia, leirintäalueita, ravintoloita, catering-yrityksiä, kahviloita, pubeja, yökerhoja, liikenneasemia, huvi-, teema- ja elämyspuistoja, keilahalleja, festivaaleja ja konserttitapahtumia, ohjelmapalveluyrityksiä, hiihtokeskuksia sekä matkailun markkinointi- ja välityspalveluja tarjoavia yrityksiä. MaRassa on 2 400 jäsentä, joilla on yli 5 500 toimipaikkaa. MaRan jäsenyritykset työllistävät noin 60 000 henkilöä. Jäsenyritysten liikevaihto on yli 5,5 miljardia euroa.

1 kommentti aiheeseen “Apurahaa tarjolla”

 1. Lasse Schultz kirjoitti:

  Kiitämme lahjoituksestanne ja toivomme yhteistyömme jatkuvan.

  Kaikkien stipendinlahjoittajien nimet löytyvät osoitteesta http://www.winnova.fi.

  Hyvää kesää toivottaen

  Lasse Schultz Juha Vasama Juha-Pekka Koivusalo
  toimitusjohtaja rehtori, nuorten koulutus rehtori, aikuisten koul.

Kommentti